2 - Arkitekt og YouTuber

Mød mig på YouTube

Jeg har oprettet en YouTube-kanal. 

Du finder den her (https://www.youtube.com/c/AndersBarslund). 

Se med og bliv taget med indenfor i nogle af mine bedste projekter. Oplev arkitekturen folde sig ud og hør mine tanker om, hvorfor projekterne endte præcis, som de gjorde. Se skitseringen af en opbygning fra klassisk parcelhus til moderne familiehjem blive til på tre minutter og lær, hvorfor - og hvordan - en pind bliver verdenshistorie. 

På Youtube deler jeg ud af min dybe, intense passion for arkitekturen. Jeg åbner dine øjne for, hvor meget arkitektur faktisk fylder i vores hverdag - og hvor lidt de fleste lægger mærke til det. 

Det er også på Youtube, jeg deler ud af mine erfaringer til, hvordan du kan blive en meget mere professionel bygherre, hvis du drømmer om at realisere dit eget byggeprojekt. 

Så stay tuned - både her på kanalen og på Youtube. Jeg glæder mig til at inspirere dig! 


Måske har du også sådan en PIND i dit eget hjem. Hør her hvor ideen kommer fra.
1 - Derfor har jeg skiftet NAVN

Fra Barch til Anders Barslund

Min virksomhed har skiftet navn. Fra Barch til Anders Barslund. Jeg har skåret det overflødige væk og står tilbage med kernen. Det føles som en logisk konsekvens af den udvikling, jeg og min arkitektur har gennemgået i de seneste år. En kerne, der lever og ånder for arkitektur i sin smukkeste, reneste og mest udfordrende form. Den arkitektur, der manifesterer sig som en naturlig forlængelse af landskabet og inviterer naturen indenfor. Den arkitektur, der respekterer historien og imødekommer fremtiden. Den arkitektur, som er Anders Barslund. 

Anders Barslund er også et team. Jeg har oprustet for at kunne tilbyde den allerbedste, samlede løsning. 

Jeg står for visionerne, designet og ikke mindst at sikre, at boligdrømme materialiserer sig og bliver til virkelighed. Mine nærmeste hjælpere er Dima, som er arkitekt og tager sig af de tekniske tegninger, bygningsingeniør Søren, der håndterer beregning af byggeøkonomi og beskrivelser og bygningskonstruktør Robin, der fører tilsyn med byggeriet.


A N D E R S   B A R S L U N D