2 - Arkitekt og YouTuber

Måske har du også sådan en PIND i dit eget hjem. Hør her hvor ideen kommer fra.

Mød mig på YouTube

Jeg har oprettet en YouTube-kanal. 

Du finder den her (https://www.youtube.com/c/AndersBarslund). 

Se med og bliv taget med indenfor i nogle af mine bedste projekter. Oplev arkitekturen folde sig ud og hør mine tanker om, hvorfor projekterne endte præcis, som de gjorde. Se skitseringen af en opbygning fra klassisk parcelhus til moderne familiehjem blive til på tre minutter og lær, hvorfor - og hvordan - en pind bliver verdenshistorie. 

På Youtube deler jeg ud af min dybe, intense passion for arkitekturen. Jeg åbner dine øjne for, hvor meget arkitektur faktisk fylder i vores hverdag - og hvor lidt de fleste lægger mærke til det. 

Det er også på Youtube, jeg deler ud af mine erfaringer til, hvordan du kan blive en meget mere professionel bygherre, hvis du drømmer om at realisere dit eget byggeprojekt. 

Så stay tuned - både her på kanalen og på Youtube. Jeg glæder mig til at inspirere dig!