1 - Derfor har jeg skiftet NAVN

Fra Barch til Anders Barslund

Min virksomhed har skiftet navn. Fra Barch til Anders Barslund. Jeg har skåret det overflødige væk og står tilbage med kernen. Det føles som en logisk konsekvens af den udvikling, jeg og min arkitektur har gennemgået i de seneste år. En kerne, der lever og ånder for arkitektur i sin smukkeste, reneste og mest udfordrende form. Den arkitektur, der manifesterer sig som en naturlig forlængelse af landskabet og inviterer naturen indenfor. Den arkitektur, der respekterer historien og imødekommer fremtiden. Den arkitektur, som er Anders Barslund. 

Anders Barslund er også et team. Jeg har oprustet for at kunne tilbyde den allerbedste, samlede løsning. 

Jeg står for visionerne, designet og ikke mindst at sikre, at boligdrømme materialiserer sig og bliver til virkelighed. Mine nærmeste hjælpere er Dima, som er arkitekt og tager sig af de tekniske tegninger, bygningsingeniør Søren, der håndterer beregning af byggeøkonomi og beskrivelser og bygningskonstruktør Robin, der fører tilsyn med byggeriet.


A N D E R S   B A R S L U N D